GlasGarage

Bij Kooij Autoschade & Onderhoud kunt u nu ook terecht wanneer u ruitschade heeft aan uw auto. Het bedrijf aan De Kronkels 9 mag zich sinds november GlasGarage noemen.

 GlasGarage is een landelijke keten met meer dan 125 vestigingen door het hele land en werkt samen met de grote verzekeraars en leasemaatschappijen. Dat zorgt ervoor dat Kooij Autoschade & Onderhoud ook de administratieve afhandeling van reparatie of ruitvervanging voor zijn klanten regelt.

 ,,Automobilisten met ruitschade hoeven niet ver te rijden om ruitschade te laten repareren of om een ruit te laten vervangen’’, zegt directeur Henk Kooij.

De GlasGarage in Bunschoten beschikt over een 24/7-service. Dat betekent dat het bedrijf dag en nacht paraat staat. ,,Voor al uw noodreparaties, herstel van inbraakschade en ruitvervanging komen wij razendsnel in actie’’, geeft Antoine Kok van GlasGarage aan. Bovendien beschikt GlasGarage over mobiele units om klanten ook ter plekke van dienst te zijn. ,,U kunt doorgaan met uw werk, terwijl wij uw auto weer in orde maken.’’ GlasGarage repareert personen auto’s , maar ook ruiten van bestelwagens, trucks, campers en bussen.

 Kwaliteit van dienstverlening is enorm belangrijk. GlasGarage beschikt over een A-rating bij Glasgarant. Klanten krijgen levenslange garantie op de werkzaamheden van GlasGarage. GlasGarage is specialist in autoruiten. GlasGarage is te bereiken via telefoonnummer 033-3030751 of  0800 - 1246, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uiteraard bent u ook van harte welkom op De Kronkels 9.