Kleine onderhoudsinspectie

Een kleine onderhoudsinspectie, een groot plezier. Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine onderhoudsinspectie.

Kleine onderhoudsinspectie kosten

Kooij Autoschade & Onderhoud biedt u een gegarandeerde prijs voor een kleine onderhoudsinspectie. Uw auto wordt gecontroleerd op 30 punten van de kleine beurt checklist. Natuurlijk wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Mocht de monteur constateren dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt hij eerst met u. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent.

Waarom kleine onderhoudsinspectie laten uitvoeren?

Door een kleine onderhoudsinspectie tijdig uit te laten voeren, kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen gaat leiden. In het onderhoudsboekje van uw auto staat wanneer de kleine beurt moet worden uitgevoerd. Laat uw onderhoudsboekje ook bijwerken nadat de onderhoudsinspectie is gedaan. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudshistorie van uw auto bekend is voor een volgende monteur. En het is van belang voor de waarde van uw auto.