Henk Kooij start eigen Schade- en Onderhoudsbedrijf

Henk Kooij staat te popelen om weer aan de slag te gaan. Hij kan bijna niet wachten. Na het faillissement van Koops Furness zat hij in zak en as, maar gelukkig niet voor lang. Deze week kwam alles rond voor de start van een eigen bedrijf. Vanaf maandag 29 september bent u van harte welkom bij Kooij autoschade & onderhoud, op het bekende adres (De Kronkels 9).

Koops, waarvoor hij maar liefst 21 jaar werkte, betekende veel voor Henk Kooij. ,,Ik ben begonnen als monteur en heb mij opgewerkt tot bedrijfsleider van het schadeherstelbedrijf. Voor tweehonderd procent heb ik me altijd gegeven voor het bedrijf.'' Tijdens zijn vakantie in Frankrijk kreeg Henk een telefoontje dat het concern, Koops Furness  failliet is. ,,Het was een enorme klap in mijn gezicht. Het was alsof de grond onder mijn voeten wegzakte. De vestiging in Bunschoten draaide goed, daarom kon ik het ook bijna niet geloven. Koops Schadeherstel Bunschoten is meegetrokken in het faillissement van de zusterbedrijven. Heel erg jammer'', spreekt hij zijn teleurstelling uit.

Droom

Henk Kooij heeft het even heel moeilijk gehad. ,,Schadeherstel was mijn alles. Ik heb me met hart en ziel ervoor ingezet om het bedrijf tot een succes te maken. Vele automobilisten met schade hebben we weer op weg geholpen. Ze wisten ons te vinden. Het was zo'n mooi bedrijf...'' Na deze teleurstelling moest Henk na gaan denken over zijn toekomst. ,,Schade is toch mijn ding. Ik ben uit gaan zoeken of ik voor mijzelf kan beginnen. Na veel geregel en het leggen van contacten is het mij gelukt en komt mijn droom uit. Uit iets negatiefs kan dus ook iets positiefs voortkomen'', klinkt Henk enthousiast. Vijf oud-personeelsleden verhuizen mee naar de nieuwe onderneming Kooij Autoschade & Onderhoud.

Schade

Bij Kooij Autoschade & Onderhoud kunt u terecht wanneer u schade aan uw auto heeft. ,,Het wordt zoals u van ons gewend bent weer netjes hersteld. Of het nu om een klein deukje gaat of om een grote schade, alles wordt voor u zonder zorgen geregeld met de verzekering.'' Ook voor ruitschade kunt u bij ons terecht. En ook scootterrijders die een ongelukje hebben gehad, waardoor het voertuig is beschadigd, zijn altijd welkom bij Kooij Autoschade & Onderhoud.

Onderhoud

Naast het herstellen van autoschade, biedt Henk Kooij ook onderhoud aan voor uw auto. ,,Of het nu gaat om een kleine of grote onderhoudsbeurt, apk-keuring, het verhelpen van een defect of de vervanging van een nieuwe distributieriem kunt u bij ons terecht , wij staan altijd voor u klaar. We onderhouden auto's van alle merken.'' Met Kooij autoschade & onderhoudt heeft u alles onder één dak. ,,Iedereen is vanaf maandag 29 september weer van harte welkom.''