Kooij Autoschade is een officiële Autoglaz garage

Wij zijn een officiële Autoglaz garage. Autoglaz is een landelijke keten met meer dan 40 vestigingen door het hele land en werkt samen met de grote verzekeraars en leasemaatschappijen. Dat zorgt ervoor dat Kooij Autoschade & Onderhoud ook de administratieve afhandeling van reparatie of ruitvervanging voor zijn klanten regelt.

Autoglaz in Bunschoten beschikt over een 24/7-service. Dat betekent dat het bedrijf dag en nacht paraat staat. Voor al uw noodreparaties, herstel van inbraakschade en ruitvervanging komen wij razendsnel in actie. Bovendien beschikt Autoglaz over mobiele units om klanten ook ter plekke van dienst te zijn. Zo kunt u doorgaan met uw werk, terwijl wij uw auto weer in orde maken. Autoglaz repareert personenauto’s , maar ook ruiten van bestelwagens, trucks, campers en bussen.

U kunt topkwaliteit verwachten van Autoglaz. Want wij werken samen met de autoruit fabrikanten die ook de ruit van uw auto hebben geproduceerd. Zo weet u zeker dat u de allerbeste ruit in uw auto krijgt. Niet voor niets dat we levenslange garantie geven onze werkzaamheden. Ook verzekeraars weten dat alleen het beste goed genoeg is voor Autoglaz. Kijkt u maar eens naar de top notering van Autoglaz bij Glasgarant.

Ook zonder afspraak bent u welkom! Liever een afspraak maken?

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Waarom Kooij Autoschade & Onderhoud

Hoge kwaliteit onderhoud

Vervangend vervoer

Snelle service

Ook zonder afspraak langskomen

Kalibreren

Steeds meer auto’s maken gebruik van geavanceerde technologische rijhulpsystemen. Denk bijvoorbeeld aan Dynamic cruise control, voetgangersdetectie of een Driver Assistence System (DAS). De camera’s waarvan deze systemen gebruikmaken, bevinden zich achter de voorruit. Dit maakt de voorruit dan ook een belangrijk onderdeel van uw auto.
Na een voorruitvervanging zullen in veel gevallen de camera’s gekalibreerd of gerest moeten worden om de veiligheid en het bedieningsgemak te kunnen waarborgen. Onze specialisten zorgen ervoor dat, indien nodig, bij een voorruitvervanging direct ook de rijhulpsystemen gekalibreerd worden.

Betaalbaar

Bij ons betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Wij zorgen dat u mobiel blijft, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

Topservice

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud en schadeherstel.

Alles onder één dak!