Kooij Autoschade herstel voor alle automerken

Autoschade

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel voor de regio Bunschoten-Spakenburg.

Vlot, veilig en vakkundig

Van heel klein tot bijna total-loss, wij hebben overal een oplossing voor. Kleine deuken worden met speciaal gereedschap verwijderd, zonder schuren, plamuren of spuiten. Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Wij zorgen met onze ervaren en opgeleide automonteurs dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, er weer als nieuw uitziet. Na reparatie voldoet de auto aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

 

U bepaalt zelf waar de auto hersteld wordt en niet de verzekering. Maak een afspraak of rij gerust langs. Wij regelen direct de gehele afwikkeling met de verzekering. Ook hebben wij te allen tijde vervangend vervoer beschikbaar. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Ook zonder afspraak bent u welkom! Liever een afspraak maken?

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Waarom Kooij Autoschade & Onderhoud

Haal- en brengservice

Vervangend vervoer

Hulpdienst beschikbaar (in de regio)

Ook zonder afspraak langskomen

Autoschade: wat nu?

Kom langs (ook zonder afspraak) of bel ons om de schade te melden.

Wij helpen u zo snel mogelijk, er staat altijd vervangend vervoer klaar!

Wij nemen contact op met uw verzekering en nemen uw zorgen uit handen.

In overleg met u en de verzekering bespreken we het vervolgplan.

Uw auto wordt gerepareerd en is binnen korte tijd weer klaar.

Geavanceerde spuiterij

Wij beschikken over geavanceerde spuitcabines waardoor wij van personenauto’s tot aan grote bedrijfswagens kunnen spuiten. Uiteraard alleen met de hoogste kwaliteit. Met oog voor het milieu werken wij met waterdragende lakken. High Solid lakken worden verwerkt middels high-volume-low-pressure technologie, zodat milieu-uitstoot tot een minimum wordt beperkt.

Spot repair

Vaak hoeft een beschadigd deel niet volledig worden overgespoten. Met spot repair kunnen kleine lakbeschadigingen plaatselijk worden gespoten. Zo blijven de kosten laag, omdat herstel van kleine schades minder arbeidsintensief is.

Betaalbaar

Bij ons betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Wij zorgen dat u mobiel blijft, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

Topservice

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud en schadeherstel.

Alles onder één dak!