Kooij Autoschade is uw specialist in onderhoud

Onderhoud

Goede kans dat uw auto, naast uw huis, uw meest kostbare bezit is. Met goed onderhoud aan uw auto blijft deze veilig en betrouwbaar. Onze goed opgeleide technici weten alles van uw auto en controleren deze tijdens een onderhoudsbeurt. Zo kunt u elke dag in uw auto instappen zonder u zich zorgen te maken over het functioneren van de auto.

Wij onderhouden alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Wij bieden een compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot een elektronische diagnose.

Onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt voor uw auto zorgt dat u in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw auto geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per merk en type en soms zelfs per bouwjaar. Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven.
De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere auto’s kunnen ze ook gepland worden op basis van uw rijgedrag.

Ook zonder afspraak bent u welkom! Liever een afspraak maken?

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Waarom Kooij Autoschade & Onderhoud

Hoge kwaliteit onderhoud

Vervangend vervoer

Snelle service

Ook zonder afspraak langskomen

Winter- of Vakantiecheck

Voor de winter of vakantie bieden wij een extra check aan. Zo wordt uw auto op verschillende punten gecontroleerd en staat u niet voor verrassingen als u eropuit gaat. Het is ook mogelijk om een aircocheck te laten doen. Of laat uw olie verversen of de accu controleren.

Olie verversen

Ook als u maar weinig kilometers rijdt, is het verstandig om onderhoud te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat de auto start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt, verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten, dan blijft het water in de olie zitten. Daarom is het verstandig om minimaal één keer per jaar de olie te laten verversen.

Betaalbaar

Bij ons betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Wij zorgen dat u mobiel blijft, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

Topservice

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud en schadeherstel.

Alles onder één dak!