Kooij Autoschade & Onderhoud | Over ons

Over ons

Henk Kooij werkte maar liefst 21 jaar bij Koops Furness: “Ik ben begonnen als monteur en heb mij opgewerkt tot bedrijfsleider van het schadeherstelbedrijf. Ik heb me altijd voor tweehonderd procent gegeven voor het bedrijf.” Tijdens zijn vakantie in Frankrijk kreeg Henk een telefoontje dat het concern failliet was. ”Het was een enorme klap in mijn gezicht. Het was alsof de grond onder mijn voeten wegzakte. De vestiging in Bunschoten draaide goed, daarom kon ik het ook bijna niet geloven. Koops Schadeherstel Bunschoten is meegetrokken in het faillissement van de zusterbedrijven. Heel erg jammer”, spreekt hij zijn teleurstelling uit.

Droom

Henk Kooij heeft het even heel moeilijk gehad: “Schadeherstel was mijn alles. Ik heb me met hart en ziel ervoor ingezet om het bedrijf tot een succes te maken. Vele automobilisten met schade hebben we weer op weg geholpen. Ze wisten ons te vinden. Het was zo’n mooi bedrijf.” Na deze teleurstelling moest Henk na gaan denken over zijn toekomst. “Schade is toch mijn ding. Daarom ben ik uit gaan zoeken of ik voor mijzelf kon beginnen. Na veel geregel en het leggen van contacten is het mij gelukt en is mijn droom uitgekomen. Uit iets negatiefs kan dus ook iets positiefs voortkomen”, klinkt Henk enthousiast. Vijf oud-personeelsleden zijn meeverhuisd naar de nieuwe onderneming Kooij Autoschade & Onderhoud.

Ook zonder afspraak bent u welkom! Liever een afspraak maken?

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Waarom Kooij Autoschade & Onderhoud

Haal- en brengservice

Vervangend vervoer

Hulpdienst beschikbaar (in de regio)

Ook zonder afspraak langskomen

“Of het nu om een klein deukje gaat of om een grote schade, alles wordt voor u zonder zorgen geregeld met de verzekering.”

- Henk Kooij, Eigenaar

Schade

Bij Kooij Autoschade & Onderhoud kunt u terecht wanneer u schade aan uw auto heeft. “Het wordt zoals u van ons gewend bent weer netjes hersteld”, vertelt Henk. “Of het nu om een klein deukje gaat of om een grote schade, alles wordt voor u zonder zorgen geregeld met de verzekering. Ook voor ruitschade kunt u bij ons terecht. En ook scooterrijders die een ongelukje hebben gehad, waardoor het voertuig is beschadigd, zijn altijd welkom bij Kooij Autoschade & Onderhoud.”

Onderhoud

Naast het herstellen van autoschade, biedt Henk Kooij ook onderhoud aan voor uw auto. “Of het nu gaat om een kleine of grote onderhoudsbeurt, apk-keuring, het verhelpen van een defect of de vervanging van een nieuwe distributieriem, u kunt bij ons terecht. Wij staan altijd klaar”, besluit Henk. “We onderhouden auto’s van alle merken. Met Kooij autoschade & onderhoudt heeft u alles onder één dak.”

Ons team

Henk Kooij, Eigenaar

Corine Kooij, Eigenaar

Paul, Monteur

Chris, Monteur

Ruud, Monteur

Karim, Monteur